Tajlandska Masaža Zagreb2024-07-02T07:04:24+00:00
tajlandska masaža zagreb

Tajlandska masaža

Tajlandska masaža u Thai Centru Mali Zagreb probudit će sva vaša osjetila. Naši stručni terapeuti koriste tradicionalne tehnike kako bi vam pružili duboko opuštanje i regeneraciju, postižući ravnotežu energije u tijelu. Tajlandska masaža kombinira akupresuru, indijsku ayurvedu i asistirane joga položaje kako bi postigla ravnotežu tijela i uma. Rezervirajte svoj termin danas i osjetite sve blagodati ove drevne umjetnosti masaže.

Tajlandska masaža u Zagrebu donosi jedinstveno iskustvo koje vam omogućuje da se oslobodite stresa i napetosti te poboljšate svoje opće zdravlje. U Thai Centar Mali, posvećeni smo pružanju vrhunske usluge koja je prilagođena vašim specifičnim potrebama. Naš salon masaže u Zagrebu pruža mirno i opuštajuće okruženje gdje možete uživati u blagodati tajlandske masaže.

Tajlandska Masaža Zagreb

Tajlandska masaža je, poznata i kao thai masaža, drevna tehnika koja kombinira akupresuru, indijsku ayurvedu i asistirane joga položaje. Tradicionalne tajlandske masaže uključuju tehnike koje su ukorijenjene u ayurvedskoj medicini i kineskoj akupresuri, koristeći istezanja, pasivne joga položaje i ritmične pritiske na akupunkturne točke kako bi se ublažila bol, poboljšala fleksibilnost tijela, cirkulacija i opće fizičko i mentalno zdravlje. Cilj ove masaže u Zagrebu je postići ravnotežu tijela i uma kroz kombinaciju fizičkih i energetski terapijskih metoda. Tajlandska masaža koristi ritmične pokrete i istezanja kako bi poboljšala fleksibilnost, smanjila napetost i potaknula protok energije kroz tijelo, balansirajući energiju u tijelu.

U Thai Centar Mali, naši terapeuti koriste tradicionalne tehnike tajlandske masaže koje su prenesene s generacije na generaciju. Svaka sesija je prilagođena vašim individualnim potrebama, osiguravajući maksimalno opuštanje i terapeutske koristi. Tajlandska masaža u Zagrebu je savršena za one koji traže duboko opuštanje i obnovu energije.

Centar tajlandska masaža

Povijest Tajlandske masaže

Tajlandska masaža ima korijene u drevnoj Indiji i budističkim medicinskim praksama koje su u Tajlandu razvijane kroz stoljeća. Ova jedinstvena tehnika masaže kombinira elemente iz ajurvedske medicine i joge, stvarajući holistički pristup liječenju tijela i uma. Tradicionalne tajlandske metode uključuju drevne tehnike istezanja, pasivnih joga poza i ritmičkog pritiska na akupunkturne točke, s ciljem ublažavanja boli, poboljšanja fleksibilnosti tijela, cirkulacije i općeg fizičkog i mentalnog blagostanja. Tajlandska masaža se prakticira već više od 2500 godina, a njene metode i tehnike su se prenosile s generacije na generaciju.

U Thai Centar Mali, ponosni smo što možemo ponuditi autentičnu tajlandsku masažu koja se temelji na ovim drevnim tradicijama. Naši terapeuti su obučeni u Tajlandu i donose bogato iskustvo i znanje u svaki tretman. Posjetite naš salon tajlandske masaže u Zagrebu i doživite povijest i blagodati tajlandske masaže.

Tehnike Tajlandska masaža

Naše terapeutkinje koriste tehnike kao što su pritiskanje, istezanje, savijanje i uvijanje kako bi oslobodili napetost i potaknuli cirkulaciju. Tajlandska masaža koristi dlanove, palce, laktove, koljena i stopala kako bi se primijenio pritisak na različite dijelove tijela. Tajlandske masaže i kombiniraju tradicionalne tehnike s uljnim masažama, koristeći razna ulja za opuštanje, njegu kože i poboljšanje cirkulacije. Ova masaža uključuje i asistirane joga položaje koji pomažu u poboljšanju fleksibilnosti i ravnoteže.

Tajlandska masaža u Zagrebu pruža jedinstveno iskustvo koje kombinira fizičke tehnike s energetskim terapijama kako bi se postiglo duboko opuštanje i revitalizacija. Naši terapeuti prilagođavaju svaku sesiju vašim potrebama, osiguravajući da dobijete maksimalne koristi od tretmana.

tajlandske masaze

Najbolja Thai Masaža Zagreb

Thai masaža u Zagrebu nudi vrhunsko opuštanje i revitalizaciju. Masaža za parove pruža jedinstveno iskustvo opuštanja i povezivanja za vas i vašeg partnera.

Tajlandska Masaža – Prednosti

Tajlandska masaža donosi brojne fizičke i mentalne prednosti koje pomažu u održavanju zdravlja i dobrobiti. Redovita tajlandska masaža može vam pomoći da se osjećate opuštenije, energičnije i zdravije. Masaža vrućim kamenjem koristi glatke zagrijane kamenje za umirujući i opuštajući učinak, pomažući u opuštanju mišića, jačanju imuniteta, smanjenju stresa i ublažavanju napetosti. Ova masaža je idealna za one koji žele smanjiti stres, poboljšati fleksibilnost i ublažiti bolove u mišićima i zglobovim

Tajlandska masaža u Zagrebu je poznata po svojim terapeutskim učincima koji poboljšavaju cirkulaciju krvi, povećavaju fleksibilnost i smanjuju napetost u tijelu. Naši terapeuti koriste tradicionalne tehnike kako bi vam pružili duboko opuštanje i obnovu energije. Posjetite salon za masažu u ZagrebuThai Centar Mali i iskusite sve prednosti tajlandske masaže.

thai massage Zagreb

Fizičke prednosti

Poboljšava cirkulaciju krvi: Tajlandska masaža potiče bolji protok krvi kroz tijelo, što pomaže u regeneraciji tkiva i oporavku mišića.

Povećava fleksibilnost i opseg pokreta: Redovita masaža pomaže u istezanju i opuštanju mišića, povećavajući fleksibilnost i mobilnost.

Ublažava bolove u mišićima i zglobovima: Tajlandska masaža smanjuje napetost u mišićima i zglobovima, ublažava bolove i poboljšava cjelokupno zdravlje. Masaža stopala (masaža stopala) također pomaže u ublažavanju stresa i napetosti, poboljšava koncentraciju, potiče opuštanje i stimulira akupresurne točke.

Mentalne prednosti

Smanjuje stres i anksioznost: Thai masaža pomaže u oslobađanju od stresa i napetosti, potičući osjećaj mira i opuštenosti.

Poboljšava raspoloženje i mentalnu jasnoću: Ova masaža potiče proizvodnju endorfina, poboljšavajući vaše raspoloženje i mentalnu jasnoću.

Povećava energiju i vitalnost: Redovita tajlandska masaža pomaže u obnavljanju energije, čineći vas vitalnijima i spremnijima za svakodnevne izazove.

thai masaža Zagreb

Tajlandska Masaža Zagreb Cijena

Nudimo razne vrste tajlandskih masaža prilagođenih vašim potrebama u trajanju od 60, 90 ili 120 minuta. Naši tretmani su osmišljeni kako bi vam pružili optimalno opuštanje i terapeutsku korist. Bez obzira tražite li kratku sesiju za brzo opuštanje ili dužu sesiju za dublju terapiju, imamo nešto za svakoga.

U Thai Centar Mali, posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih masažnih tretmana koji su prilagođeni vašim individualnim potrebama. Naši terapeuti koriste autentične tehnike kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo tajlandske masaže u Zagrebu.

KRATKA SESIJA

52 €

 • 60 minuta
 • Brzo opuštanje
 • Regeneracija energije
 • Idealno za užurbane
 • Povoljno i učinkovito

STANDARDNA SESIJA

72 €

 • 90 minuta

 • Duboko opuštanje
 • Terapeutske koristi
 • Fokus na problematična područja
 • Ublažavanje bolova

DUŽA SESIJA

90 €

 • 120 minuta

 • Detaljna terapija
 • Ciljani tretman
 • Oslobađanje napetosti
 • Sveobuhvatna obnova energije

Rezervirajte Svoj Termin Tajlandske Masaže Zagreb

Spremni za opuštanje? Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za tajlandsku masažu danas. Nudimo i masaže za parove, koje su osmišljene za opuštanje u umirujućem okruženju, idealne za parove koji žele uživati u zajedničkom vremenu.

Naše ljubazno osoblje rado će vam pomoći pronaći idealan tretman za vaše potrebe. Posjetite salon masaže u Zagrebu – Thai Centar Mali i iskusite vrhunsku masažu koja će vas osloboditi stresa i napetosti.

Često postavljena pitanja o tajlandskoj masaži

Koliko traje tajlandska masaža?2024-05-29T09:12:10+00:00

Trajanje sesije može varirati od 60 do 120 minuta, ovisno o vašim potrebama i željama. Naši terapeuti će vam pomoći odabrati idealnu dužinu tretmana koja najbolje odgovara vašem rasporedu i potrebama. Bez obzira tražite li kratku sesiju ili dužu masažu, u Thai Centar Mali nudimo različite opcije koje će vam pružiti optimalno iskustvo.

Da li je tajlandska masaža bolna?2024-05-29T09:12:58+00:00

Tajlandska masaža ne bi trebala biti bolna. Naši terapeuti prilagođavaju pritisak prema vašim preferencijama kako bi vam osigurali ugodno iskustvo. Ako osjetite bilo kakvu nelagodu, slobodno to podijelite s terapeutom kako bi se prilagodili vaši tretmani. Naša thai masaža Zagreb je osmišljena tako da vam pruži maksimalno opuštanje bez nelagode.

Koliko često trebam ići na tajlandsku masažu?2024-05-29T09:13:22+00:00

Preporučujemo redovite sesije, jednom mjesečno ili češće, ovisno o vašim potrebama i ciljevima. Redovita tajlandska masaža pomaže u održavanju zdravlja i dobrobiti, smanjujući stres i napetost te poboljšavajući cirkulaciju i fleksibilnost. Thai tajlandska masaža može značajno poboljšati vaše opće blagostanje uz redovite tretmane.

Da li trebam nešto posebno pripremiti prije tajlandske masaže?2024-05-29T09:13:53+00:00

Preporučujemo da nosite udobnu odjeću i dođete nekoliko minuta ranije kako biste se opustili prije sesije. Također, obavijestite terapeuta o bilo kakvim specifičnim zdravstvenim stanjima ili potrebama kako bi tretman mogao biti prilagođen vama. Masaža tajlandska zahtijeva minimalnu pripremu, ali je važno biti udoban i opušten prije početka tretmana.

Koje su prednosti tajlandske masaže?2024-05-29T09:14:23+00:00

Prednosti tajlandske masaže uključuju poboljšanje cirkulacije, smanjenje stresa, povećanje fleksibilnosti i opće poboljšanje dobrobiti. Tajlandska masaža zagreb pomaže u oslobađanju od napetosti, povećanju energije i poboljšanju mentalnog zdravlja. Naša thai masaža Zagreb je idealna za one koji traže sveobuhvatnu terapiju koja poboljšava i fizičko i mentalno zdravlje.

Koja je cijena tajlandske masaže u Zagrebu?2024-05-29T09:15:17+00:00

Cijena tajlandske masaže može varirati ovisno o trajanju i tipu masaže koju odaberete. U Thai Centar Mali, nudimo konkurentne cijene koje su pristupačne za sve naše klijente. Posjetite naše stranice usluga masaže s cjenikom za detaljne informacije o tajlandska masaža Zagreb cijena.

Koje vrste tajlandske masaže nudite?2024-05-29T09:15:37+00:00

U Thai Centar Mali nudimo razne vrste tajlandske masaže koje uključuju tradicionalnu tajlandsku masažu, aromaterapijsku masažu, sportsku masažu i masažu vrućim kamenjem. Svaka vrsta masaže je prilagođena specifičnim potrebama klijenata kako bi osigurala optimalne rezultate. Naše tajlandske masaze pružaju različite benefite koji odgovaraju individualnim potrebama svakog klijenta.